Kultúra

Beyoncé és Eminem lesznek a legnagyobb amerikai fesztivál sztárjai

Kikerült az idei Coachella fellépőinek listája, és mint mindig a kéthetes kaliforniai fesztivál esetében, most is élénk érdeklődés kíséri a programot.

Az egyik kiemelt fellépő a 2016 óta először itt fellépő, Beyoncé lesz, akinek azóta ikrei is születtek, és a bejelentés most tovább táplálja azokat a reményeket, melyek szerint az énekesnő az idén új dalokkal is jelentkezik majd. A másik kettő húzónév az új lemezét nemrég megjelentető Eminem lesz, illetve az a Weeknd, aki vélhetően szintén új anyagot jelentet majd meg a nem túl távoli jövőben.

A fellépők listáján természetesen megtalálható egy sereg, épp népszerű rapper (Cardi B, Migos, Post Malone, Vince Staples), aztán kritikailag elismert előadók, mint St Vincent, a War on Drugs, a Fleet Foxes és az Alt-J, továbbá elektronikus előadók, mint Kygo és az ODESZA. A Coachellán mindig előkerülnek régi nagy nevek is, ezeket most Jean-Michel Jarre, David Byrne, a Chic, no meg a Jamiroquai képviseli.

Az 1999-ben indult Coachella mostanra a legdivatosabb fesztivál lett Amerikában, és évente 250 ezren látogatnak el Kaliforniába a kedvéért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik