Kultúra

Újra röhöghetünk a világ legcikibb munkahelyén

Folytatást kaphat az Office.

Nagyon úgy fest, hogy az NBC feltámasztja egyik kultikus sitcomját, a 2013-ban lezárt Office-t. Eredetileg Ricky Gervais brit, áldokumentarista sorozatán alapult, de annál sokkal hosszabban, kilenc évadon át futott az amerikai tévécsatornán. Az eredetiben Gervais által megformált szupergáz főnököt Steve Carell játszotta az amerikai változatban, számos Emmy-díjat gyűjtve be az alakítással. Most azt írta a Variety, hogy az NBC-nél fontolgatják a tizedik évad elkészítését. Bár az szinte biztos, hogy Carell karaktere nem fog visszatérni, ami már csak azért furcsa, mert ő jelentette a legfőbb humorforrást.

Szerintem nem lenne jó ötlet. Minden sorozat rajongói úgy gondolják, többet akarnak látni belőle, de szerintem nem ez a helyzet. Mivel ilyenkor azt akarják, hogy pont olyan legyen, mint korábban, ez viszont teljes képtelenség.

– mondta Carell pár hónappal korábban a folytatás ötletéről. Meglátjuk, hogy tudják majd pótolni őt, ha tényleg beleállnak a tizedik évadba. Állítólag új és régi szereplők is feltűnnek majd a folytatásban.

Borítókép: NBC

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik