Kultúra

Will Smith lesz a NatGeo új sorozatának házigazdája

A színész fogja vezetni a Volt egyszer egy bolygó című dokusorozatot, melyet Darren Aronofsky készít.

A National Geographic jelentette be, hogy Will Smith lesz a Volt egyszer egy bolygó című új dokusorozat házigazdája. A Darren Aronofsky által készített műsor újradefiniálja a tudományos és természetfilmek műfaját: egy látványos, 45 országon, 6 kontinensen és a világűrön átívelő utazásra invitálja a nézőket.

A Volt egyszer egy bolygó című szériában a kétszeres Oscar-jelölt Will Smith segítségével nagyszabású utazásra indulhatunk a bolygón és a világűrben egyaránt, hogy megismerjük Földünk rendkívüli történetét. A sorozat bemutatja, miért és miként vált bolygónk élettel telivé a nagyrészt ismeretlen és rideg kozmikus térben. Smith mellett a műsorhoz ismert űrhajósokat is felkértek, hogy egészen egyedi szemszögből meséljék el a Föld különleges történetét. Az asztronauták nem mindennapi rálátással rendelkeznek bolygónkra, és a sorozatban személyes élményeikről is beszámolnak, például arról, hogy milyen Földünk a világűrből nézve. A műsor készítésében közreműködött többek között Chris Hadfield, Jeff Hoffman, Mae Jemison, Jerry Linenger, Mike Massimino, Leland Melvin, Nicole Stott és Peggy Whitson.

A sorozatban drámai képsorokon keresztül ismerhetjük meg bolygónk múltját, jelenét és jövőjét.

Aronofsky és alkotótársa, a producer Jane Root is nagyon örült, hogy Will Smith csatlakozott a stábhoz.

Nagyon izgatott vagyok, hogy Will Smith kísér majd el minket erre az utazásra. Az ő karizmája, intelligenciája és alázata nagyban segíti majd a nézők bevonódását ebbe az egyedi narratívába, amelynek középpontjában azok a hihetetlen csodák állnak, melyek lehetővé tették az élet kialakulását itt a Földön

– nyilatkozta a Fekete hattyú rendezéséért Oscar-díjra jelölt filmes.

A Volt egyszer egy bolygó 2018 tavaszán fog debütálni a National Geographic csatornán a világ 172 országában, köztük Magyarországon is.

Kiemelt kép: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik