Kultúra

Megvan, hogy mikor mutatják be az új Hellboy-mozit

Kitűzték a David Harbour főszereplésével készülő Pokolfajzat-reboot premierdátumát.

Még májusban jelentette be a Millenium Films stúdió, hogy miután már sosem fog elkészülni a Guillermo Del Toro-féle Hellboy 3, megszerezték a képregények filmes jogait és rebootolják a mozis franchise-t.

A Del Toro alkotásainál sötétebbnek és erőszakosabbnak beharangozott, várhatóan korhatáros rebootról már a bejelentésekor után kiderült, hogy David Harbour fogja játszani a főszerepet és a szeptemberben az első hivatalos fotóval pedig már azt is leleplezték, hogyan fog kinézni a 42 éves színész Pokolfajzatként.

Brutálisan néz ki az új Hellboy
Itt az első kép a készülő reboot Pokolfajzatáról, aki egyszerre félelmetes és tekintélyparancsoló.

A közelmúltban aztán szépen csendben meg is kezdődött a Neil Marshall rendezésében készülő produkció forgatása és a Coming Soon szerint forgalmazó Lionsgate mára pedig bejelentette, hogy

az új Hellboy 2019. január 11-én fog debütálni az amerikai mozikban.Az utóbb szimplán Hellboy címűre keresztelt rebootról egyelőre annyit tudni, hogy a Milla Jovovich által megformált Nimue, a Vérkirálynő lesz majd a negatív hős, azaz vele fogja felvenni a kesztyűt Pokolfajzat.

A Harbour és Jovovich mellett Ian McShane, Sasha LanePenelope Mitchell és Daniel Dae Kim alkotta szereplőgárdával készülő film forgatókönyvét Andrew Cosby (A hetedik érzék, Euréka), Christopher Golden (Buffy, a vámpírok réme) és a Pokolfajzat képregényeket kitaláló Mike Mignola írta.

Kiemelt kép: Millennium Films/Lionsgate

Ajánlott videó

Olvasói sztorik