Kultúra

Gigantikus állatokkal csap össze az új filmjében Dwayne Johnson

Itt az azonos című videojátékon alapuló Rampage első előzetese, melyet máris szinkronnal nézhetünk. Trailer.

Az Utazás a rejtélyes szigetre és a Törésvonal után már a harmadik közös filmjét készíti Dwayne Johnson és Brad Peyton rendező, akiknek Rampage – Tombolás című akciófilmje az 1986-os arcade videojátékon fog alapulni. A produkciónak kijött az első előzetese, amelynek már el is készült a szinkronos változata.

A filmben Johnson egy Davis Okoye nevű főemlőskutatót fog játszani, aki már kölyökkora óta neveli az ezüstszőrű óriásgorilla George-ot, ennélfogva elválaszthatatlanok. Csakhogy egy nap beüt a krach és egy titokzatos genetikai kísérlet áldozatává válik George, melynek következményeként barátságos házigorillából féktelen fenevaddá változik, ráadásul rövidesen több ragadozót is megfertőz. Hogy megállítsa kedvencét/barátját, Okoye szövetkezik egy kétes hírű tudóssal, aki kidolgoz egy ellenanyagot, amellyel újra szelíddé változtathatják az Amerika-szerte egyre nagyobb számban tomboló állatokat.

A mások mellett Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Jake Lacy és Joe Manganiello mellékszereplésével készülő Rampage április 12-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik