Kultúra

Ezt a szuperhősbagázst nagyon csípnénk

Ben Affleck dobta a Batman jelmezt, Matt Damon pedig főgonosz lesz. Itt van Jimmy Kimmel Félelmetes Tízese, J.J. Abrams rendezésében.

November 13-án ünnepelte 50. születésnapját Jimmy Kimmel showman, akinek legutóbbi műsorában egymásnak adták a kilincset a sztárok, hogy valamivel kedveskedjenek neki. A Jimmy Kimmel Live! legmenőbb jelenete viszont kétségtelenül az volt, amiben Ben Affleck is szerepelt: beinvitálta a Star Wars: Az ébredő Erőt is levezénylő J.J. Abrams rendezőt, aki igazán egyedi ajándékkal kedveskedett a műsorvezetőnek.

Kimmel 10 éves korában képregényt rajzolt, a saját szuperhőseivel, akiket Félelmetes Tízesnek (Terrific Ten) nevezett, Abrams pedig menő trailert kanyarított a sztorihoz.

Az előzetesben feltűnik Ben Affleck, Zach Galifianakis, Shaquille O’Neal, Jennifer Aniston, Will Arnett, Jason Bateman, Ty Burrell, Jon Hamm, Cousin Sal és Billy Crudup. A főgonosz természetesen Matt Damon lett, akivel Fallon már régóta kamugyűlölködést folytat. Tuti menő szuperhősfricska lenne, ha valóban elkészülne.

(Az előzetes 2.47-nél kezdődik)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik