Kultúra

Szenzációs lesz Hugh Jackman az új musicaljében

Merthogy jön A legnagyobb showman című alkotás, amelynek már az új előzetesében is parádés, amit Jackman előad. Trailer.

Az elsőfilmes Michael Gracey rendezésében közeleg A legnagyobb showman (The Greatest Showman) című musical, amelyben a farkasoskodást a Logan – Farkassal befejező Hugh Jackman fogja játszani a főszerepet. A produkciónak júniusban már kijött az első előzetese, most azonban befutott a második, amely az új poszter kíséretében látványos ízelítőt ad az év musicalcsemegéjének ígérkező filmből.

20th Century Fox

Az igazi történetet feldolgozó A legnagyobb showman az 1810-1891 között élt Phineas Taylor Barnumról, a Barnum and Bailey Circus alapítójáról szól, akit a kényszer vitt rá arra, hogy feltalálja a showbizniszt. Elbocsájtott bürokrataként villant be neki az ötlet, hogy saját társulatot kell verbuválnia a társadalom kitaszítottjaiból, akikkel együtt aztán hatalmas sikert ért el, noha nem volt mindenki odáig a műsorukért.

A Jackman oldalán már az előzetesben is feltűnő Zac Efron, Zandaya Coleman, Rebecca Ferguson és Michelle Williams mellékszereplésével forgatott musical december 28-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik