Kultúra

Richard Dreyfuss fia is zaklatással vádolja Kevin Spacey-t

Harry Dreyfuss szerint 18 éves korában molesztálta őt az Oscar-díjas színész.

Az Oscar-díjas Richard Dreyfuss fia, Harry Dreyfuss egy hétvégén megjelent cikkben közölte, hogy Kevin Spacey őt is zaklatta 2008-ban – írja az MTI.

A zaklatás akkor történt, amikor Harry Dreyfuss apja Spacey londoni lakásán próbált egy darabot. A fiú 18 éves volt ekkor. A cikk szerint évekig nem mondta el apjának a történteket.

Az AP hírügynökség kérdésére Spacey ügyvédje egyelőre nem reagált.

A Netflix pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többé Kevin Spacey-t a Kártyavár című népszerű sorozatban és megszüntet mindennemű kapcsolatot a színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

Kevin Spacey-t kirúgták a Kártyavárból
A Netflix megszakít minden kapcsolatot és többé nem dolgozik együtt a színésszel.

A CNN hírtelevízió csütörtök este adott hírt arról, hogy a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja – akiknek nevét nem hozták nyilvánosságra – állt elő azzal, hogy Spacey részéről „ragadozó” viselkedést tapasztaltak, egy színész szexuális támadással vádolta meg őt.

Egy brit és egy mexikói színész korábban szintén megvádolta szexuális zaklatással Spacey-t, aki október végén jelentette be, hogy bár korábban nőkkel is voltak kapcsolatai, ezentúl meleg férfiként éli életét.

Kiemelt kép: Getti Images/WireImage/Daniel Zuchnik

Ajánlott videó

Olvasói sztorik