Kultúra

Kacagtató ökörség lesz a Rossz anyák karácsonya

Ezt bizonyítja a vígjáték szinkronos előzetese, amely mókás ízelítőt ad Mila Kunisék karácsonyi banzájából.

A tavalyi Rossz anyák (Bad Moms) sikere nyomán idén elkészült a folytatás, a Rossz anyák karácsonya (A Bad Moms Christmas), amely a tengerentúlon néhány napja már látható is a mozikban. A héten a hazai vásznakra is megérkező produkciónak itt a végleges szinkronizált előzetese.

Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság… Na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra.

A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet. Egy dologgal azonban nem számolnak: a saját édesanyáik felbukkanásával. A tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódott mamák, Isis (Susan Sarandon), Ruth (Christine Baranski) és Sandy (Cheryl Hines) ugyanis ragaszkodnak a jól bevált mazochista anyaszerephez és az ünnep szentségéhez. És ekkor elszabadulnak a rénszarvasok és kinyílik pár vodkás üveg. Innentől kezdve már csak egy dolog biztos: ez az éj nem lesz csendes…

A Másnaposok-trilógiával befutott és a Rossz anyákat is közösen készítő Jon LucasScott Moore páros által írt és rendezett Rossz anyák karácsonya november 9-én, azaz csütörtökön érkezik meg a hazai mozikba.

Kiemelt kép: STX Entertainment

Ajánlott videó

Olvasói sztorik