Kultúra

Nagyon meredek karácsonyi mozi lesz a Rossz anyák 2

Ez a tanulsága az első előzetesnek, amelyet elnézve a folytatás még az alapfilmnél is merészebbnek ígérkezik. Trailer.

Miután komoly sikerré vált a múlt nyáron bemutatott Rossz anyák (Bad Moms) című lökött és merész csajos vígjáték (20 millió dollárból forgatták és világszerte 183,9 milliót termelt), a gyártó STX Entertainment már év végén bejelentette, hogy bizony készül a folytatás, amelyben a bulizni vágyó, bevállalós anyukatrió szerepében Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn is vissza fog térni.

Az első után az A Bad Moms Christmas (kb. Rossz anyák karácsonya) címet és most előzetest kapó második részt is a Másnaposok-trilógiával befutott Jon LucasScott Moore páros írja és rendezi, márpedig ők ismét a bevált receptet fogják követni, azaz a nagyjából két tollvonással elintézett cselekményű filmet teleszórják a jó ízlés határát súroló gegekkel és dumákkal. Ezek középpontjában persze folyamatosan Amy (Kunis), Kiki (Bell) és Carla (Hahn) fog forogni, akik a második részben a változatosság kedvéért a saját anyukáik és a karácsonyi készülődés ellen hirdetnek majd lázadást.

Az Oscar-díjas Susan Sarandon mellett a Christine Baranski, Cheryl Hines és Jay Hernandez mellékszereplésével készülő A Bad Moms Christmas november 3-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik