Kultúra

Megsérült a Westworld egyik színésze a 2. évad forgatásán

A sorozat munkálatait határozatlan időre leállították.

Készül a tavalyi év egyik abszolút sikersorozatává vált Westworld második évada, melynek forgatásán megsérült a sorozat egyik állandó színésze – jelenti a Deadline.

Az esettel kapcsolatban közleményt adott ki az HBO, amely ugyanakkor azt nem fedte fel, hogy kiről is van szó a négy Emmy-díjjal kitüntetett sci-fi és westernsorozat szereplőgárdából.

A szereplőgárda egyik állandó tagját érintő egészségügyi vészhelyzet miatt átmenetileg felfüggesztettük a Westworld 2. évadát forgató két csapat egyikének munkáját. A művész nem forgatott, amikor ez történt és a magánélete iránti tiszteletből nem szolgálunk további részletekkel. A Westworldnél mindenki őszintén reméli, hogy hamar felépül.

— olvasható a mozicsatorna közleményében.

Miután arra az HBO sem tért ki, nem tudni, hogy a meg nem nevezett színész átmeneti kiválása mennyire hátráltatja a munkálatokat és ennek hatására csúszhat-e majd a Westworld folytatásának premierje. Mondjuk ez még hivatalosan nincs is meg, mindazonáltal valamikor 2018-ban várható.

A második évadról egyelőre annyit tudni, hogy a főszerepekben Evan Rachel Wood (Dolores), Ed Harris (A Sötét Ruhás Férfi), Thandie Newton (Maeve), James Marsden (Teddy) és Jeffrey Wright (Bernard/Arnold) is vissza fog térni.

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik