Kultúra

Harvey Weinsteint most azzal vádolják, hogy megverte a cannes-i sofőrjét

Az amerikai producerről még október elején jelent meg két leleplező cikk, miszerint évtizedeken át zaklatta az őt körülvevő színésznőket. Több mint harmincan álltak ki a nyilvánosság elé, és elmondták a saját történetüket Weinsteinről.

Ha nincs Woody Allen molesztási ügye, talán Hollywood legnagyobb botránya is elmarad
Nem véletlen, hogy éppen Woody Allen fia robbantotta ki a filmes szakma legnagyobb botrányát. A rendező hétéves lányát molesztálta, mégsem kapott kellemetlen kérdéseket, Weinstein viszont kitaszította Hollywood.

A legújabb hírek szerint Harvey Weinstein állítólag egy francia sofőrt vert meg, aki a Cannes-i Filmfesztiválok alatt fuvarozta, mert a már leegyeztetett prostituáltak nem jelentek meg ott és akkor, amikor a producer akarta. Mickael Chemloul egy francia tévének beszélt arról, hogy ő vitte azokat a lányokat is, akiket korábban Weinstein zaklatott – írja a Telegraph.

Az volt az érzésem, hogy ártatlan embereket, ártatlan lányokat viszek a farkashoz, és nem mondhatom nekik, hogy »legyetek óvatosak, hova mentek«.

Mindeközben Weinstein egész birodalma összeomlani látszik, a TMZ szerint a cége már 15 hónapja fizetésképtelen, a producert nemrég pedig ki is rúgták a saját vállalatától. A lapnak egy forrás azt nyilatkozta, hogy ha bármi esély van a fennmaradásra, akkor Weinstein testvérének is mennie kell.

Borítókép: Earl Gibson III/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik