Kultúra

Trump tanácsadója táncoló bohócnak képzeli magát az új AZ-paródiában

Kellyanne Conway szerepében Kate McKinnon alakít óriásit a Saturday Night Live szkeccsében, amely a bohóchorrorból is viccet csinál.

A hollywoodi sztárműsorvezetőiről és fergeteges szkeccseiről híres Saturday Night Live hétvégi adásában debütált a lenti jelenet, melyben Donald Trump főtanácsadóját és kommunikációs guruját, Kellyanne Conway-t figurázzák ki a készítők.

Az ősz abszolút sikerfilmjévé avanzsált AZ nyitójelenetét újrahasznosító szkeccsben a CNN neves újságíróját és tévését, az itt Alex Moffat által alakított Anderson Coopert követhetjük, amint munka után kilép az esőbe, majd az elrepülő papírját a csatornanyílásig üldözi, ahol is felbukkan a sötétben az ott ólálkodó Kellyanne Conway. A magát (az AZ bohóca, Pennywise után) Kellywise-nak nevező és táncoló bohócnak képzelő tanácsadó szerepében zseniális Kate McKinnon eztán mindenáron arra akarja rávenni Coopert, hogy adjon neki műsoridőt a tévében, amiért cserébe különböző röhejes szövegeket kínál neki, mondván idézhet majd tőle. A helyzetet fokozza, hogy a videó végére előkerül a (szintén McKinnon által megformált) Hillary Clinton is, aki meg a könyvét reklámozva megy az agyára Coopernek.

Kiemelt kép: NBC/Saturday Night Live

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik