Kultúra

Johnny Depp újra szívtipró lesz a Gyilkosság az Orient expresszenben

Csakhogy Michelle Pfeiffer lekoptatja majd a film egyik jelenetében, amelyet már meg is nézhetünk. Filmklip.

A négy Arany Glóbuszra és öt Oscar-díjra jelölt Kenneth Branagh rendezésében készül a legendás Agatha Christie 1934-es Gyilkosság az Orient expresszen (Murder on the Orient Express) című klasszikusának modern filmváltozata, amelyben a színész-rendező saját magára osztotta a nagy Hercule Poirot szerepét.

A filmhez már két előzetes is érkezett, mígnem most megjelent az első filmklip, amelyben a szereplőgárda két nagyágyúját: a háromszoros Oscar-jelölt Johnny Deppet és a szintén három aranyszoborra nominált Michelle Pfeiffert láthatjuk. A jelenetben a Depp által megformált sármőr, Ratchett megpróbál kikezdeni Pfeiffer-féle Mrs. Hubbard-del, csakhogy az utóbbi elegánsan elveszi tőle a kedvét.

Az új Gyilkosság az Orient Expresszen pikantériája a pazar színészgárda lesz, ugyanis Branagh, Depp és Pfeiffer mellett Penélope Cruz (Pilar Estravados), Willem Dafoe (Gerhard Hardman), Judi Dench (Dragomiroff hercegnő), Josh Gad (Hector MacQueen), Daisy Ridley (Mary Debenham), Derek Jacobi (Edward Masterman) és Olivia Colman (Hildegarde Schmidt) is játszik az adaptációban.

A misztikus krimi egy nappal az amerikai bemutató előtt: november 9-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: 20th Century Fox

Ajánlott videó

Olvasói sztorik