Kultúra

Az AZ bohócát játszó színésszel jön a legújabb Stephen King-sorozat

Már az első előzetese is borzongató a Castle Rock című szériának, melynek minden része más és más történetet fog elmesélni.

Két Star Wars-epizód levezénylése között ismét egy izgalmas produkción dolgozik a nemcsak forgatókönyvíróként és rendezőként, de producerként is elismert J.J. Abrams, aki a (Netflixhez hasonló) Hulu számára készíti a Castle Rock című antológiasorozatot, melyet Stephen King munkássága ihletett.

A teaser trailere alapján ígéretesnek tűnő Castle Rock érdekessége az lesz, hogy ez nem konkrétan egy King-művet fog feldolgozni, hanem az írófejelem történeteinek félelmetes világában fog játszódni. Miként azt a címe is sugallja, a részenként egymástól független sztorikat elmesélő sorozat a King számos írásában szereplő Castle Rock városa lesz, ahol bizarr események fogják felkavarni a lakók mindennapjait. A szereplőket egyébként olyan színészek fogják játszani, mint Andre Holland, Sissy Spacek, Scott Glenn, Jane Levy és Bill Skarsgård, aki a szeptemberben mozikba került AZ rettenetes bohócát is megformálta.

A Castle Rock már a második Stephen King-sorozata lesz Abrams-nek és a Hulunak, ugyanis az első a tavalyi 11/22/63 volt, amelyet a nézők és a kritikusok is szerettek. Következésképp remélhetőleg a Castle Rock is hasonlóan színvonalas lesz, azonban azt, hogy mikor érkezik meg a Hulura, még nem árulták el.

Kiemelt kép: Bad Robot/Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik