Kultúra

Tíz film, ami bemutatja a Soros-terv valódi, sátáni célját

A Soros-tervet komolyan kell venni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Aradszki András hétfőn a parlamentben napirend előtti felszólalásában arra emlékeztetett:

… a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, és képes a történelem megváltoztatására, ezt Soros György is meg fogja tapasztalni.

A kereszténydemokrata képviselő beszédét nyugodtan nevezhetjük történelminek, hiszen ez volt az első alkalom, hogy felelős magyar politikus az Országházban valódi nevén nevezte Soros György tervét.

Igen, a Sátán támadásáról beszélek, aki egyben a tagadás angyala is.

De nem vagyunk eszköztelenek, és szerencsére nem is a rózsafüzér az egyetlen fegyverünk a Gonosz ellen, ugyanis

a nemzeti konzultáció kiváló lehetőség arra, hogy véleményt mondjunk a sátáni Soros-tervről.

Az Ördöggel persze nem árt vigyázni, hiszen mint Aradszki András is figyelmeztetett, Lucifer „álhumánus módon, emberbaráti köntösben” próbálja elveszejteni az európai családokat.

Hogy jobban felismerjük az álruhába bújt patást, felidézünk tíz filmet, melyek bemutatják, milyen változatos módszerekkel próbálja a Sátán (Soros) magához édesgetni és a mélybe rántani az embert.

Rosemary gyermeke, 1968

Roman Polanski már 1968-ban rávilágított, hogy milyen beláthatatlan következményei lehetnek, ha egy fiatal nő a Sátán gyermekét hordja a szíve alatt.

Ómen, 1976

Richard Donner filmje pedig elképesztő részletességgel azt mutatta meg, hogy mivel jár, ha mégis megszületik a Sátán gyermeke, aki maga az Antikrisztus.

Az ördögűző, 1973

William Friedkin a filmtörténelem egyik legsötétebb víziójában arról értekezik, hogy mi történik akkor, ha tulajdon gyermekünket szállja meg a Sátán. Regant, a fiatal lányt sajnos teljesen hatalmába keríti a Gonosz és egyáltalán nem biztos, hogy egy szokványos ördögűzéssel sikerül megmenteni a lány lelkét.

Tenacious D – The Pick of Destiny, 2006

A Sátán fogának letört darabjából készült pengető birtoklása világsikerre kárhoztatja használóját. Így a történelem legnagyobb rocksztárjai nem elsősorban tehetségüknek, hanem egy ördögi paktumnak köszönhetik népszerűségüket. Jack Black és Kyle Gass mindenáron rocklegendák akarnak lenni, azzal viszont nem számolnak, hogy a pengető használatáért a lelkükkel kell fizessenek.

Az Ördög ügyvédje, 1997

Kevin Lomax (Keanu Reeves) védőügyvéd minden ügyét megnyeri, erre pedig felfigyel egy New York-i jogi cég is, amely visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki. Kevin minden eddiginél jobban teljesít, új élete viszont hiába válik ragyogóvá, ha közben feleségét egyre szörnyűbb látomások gyötrik. A fiatal ügyvéd a hatalom és a siker megszállottjává válik, a diadalokért viszont óriási árat kér tőle cserébe főnöke (Al Pacino), akiről időközben kiderül, hogy maga a Sátán.

A kilencedik kapu, 1999

A Sátán nemcsak a rockereket és ügyvédeket, de a könyvkereskedőket sem kíméli. A Johnny Depp főszereplésével készült film három titokzatos könyv körül forog. Dean Corso birtokába kerül A sötétség fejedelmének kilenc kapuja című könyv, melyeket össze kell hasonlítania európai változataival. A feladat egyszerűnek tűnik de könnyen eljöhet az a pont, mikor az életét kell adnia a tudásért.

Angyalszív, 1987

A kiégett magánnyomozó, Harry Angel (Mickey Rourke) különös megbízást kap egy bizonyos Louis Cyphertől (Robert De Niro), akit már az első találkozásukkor vészjósló atmoszféra leng körül. Cypher egy eltűnt énekes megtalálásával bízza meg Harryt, a szemtanúk azonban rejtélyes körülmények között életüket vesztik, miután sorra felkeresi őket. A nyomozás egyre rémálomszerűbbé válik, a nyomozót horrorisztikus látomások gyötrik. Mire Harry rájön, hogy mibe keveredett, a Sátán már rég tort ül a tudatlanságán.

Passió, 2004

A Sátán már sokkal régebb óta foglalkozik az ember megkísértésével, mint hogy Soros György kifizette Orbán Viktor oxfordi számláját. Kiváló példa erre Mel Gibson felkavaró erejű drámája, Jézus passiójának feldolgozása. A film során Rosalinda Celentano megformálásában a Gonosz többször is megpróbálja a rossz útra csábítani Jézust, aki viszont mindvégig ellenáll.

Stigmata, 1999

A Sötét Herceg eljövetelére mi sem készítheti fel jobban az embert, mint ez a történet. Frankie, a jóravaló, ártatlan lány a saját testén fedezi fel Krisztus szenvedéseinek nyomait, amelyek felkeltik az ördögűző szaktekintély Andrew atya figyelmét is. Kutatásaiból aztán kiderül, hogy nem kisebb dolog, mint az egész világ sorsa a tét.

Itt a vége, 2013

Íme a Gonosz világhatalmi törekvéseinek végső mementója. James Franco, aki saját magát alakítja, óriási házibulit rendez, ahova a kortárs Hollywood szupersztárjainak csaknem mindegyike meghívást kap. A buli viszont kénytelen-kelletlen vége szakad, mikor hirtelen beköszönt a világvége, és a Sátán örökre uralma alá hajtja a Földet.

+1 Micimackó

Végezetül itt van a Micimackó hipnotikus erejű, sátánista verziója, amiben tényszerűen tetten érhető Soros György terve: már gyerekkorban a Sátán szolgálatába állítani az embert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik