Kultúra

Magyarul is nagyon ütős Az útvesztő: Halálkúra első előzetese

Megérkezett a mozgalmasnak ígérkező trilógiazáró trailerének szinkronizált változata.

Majdnem pontosan két évvel Az útvesztő: Tűzpróba (Maze Runner: The Scorch Trials) mozikba kerülése után megjelent a trilógia záróakkordjaként közelgő Az útvesztő: Halálkúra (Maze Runner: The Death Cure) első előzetese, amelyet a hazai forgalmazó Forum Hungary jóvoltából immár szinkronosan is nézhetünk.

Miként az már a korábban közzétett szinopszisból kiderült, a Halálkúrában Thomas (Dylan O’Brien) és a Tisztásról megszökött társai a legendás Utolsó városba kísérelnek meg betörni egy labirintuson keresztül, amelyet a WCKD irányít. Bárki, aki kijut ebből a létező leghalálosabb útvesztőből, az választ kaphat azokra a kérdésekre, amelyek a csapat tagjait a Tisztásra kerülésük óta foglalkoztatják.

A Wes Ball rendezésében készülő Halálkúrában O’Brien mellett Thomas Brodie-Sangster (Newt), Kaya Scodelario (Teresa), Giancarlo Esposito (Jorge), Ki Hong Lee (Minho), Dexter Darden (Frypan), Rosa Salazar (Brenda) és Walton Goggins (Lawrence) lesz látható a fontosabb szerepekben.

Dylan O’Brien tavalyi forgatási balesete miatt Az útvesztő: Halálkúra az eredetileg tervezetthez képest közel egyéves csúszással fog a mozikba kerülni. Hozzánk 2018. január 25-én érkezik meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik