Kultúra

A kulisszák mögé kalauzol az Igazság Ligája új videója

És a szuperhősöket megformáló színészek is mesélnek benne a filmmel és a jelmezeikkel kapcsolatos élményeikről.

A júliusi Comic-Conon megjelent legutóbbi előzetese óta nem érkezett hír a Zack Snyder helyett immár a Bosszúállók-filmeket is jegyző Joss Whedon rendezésében készülő  Az Igazság Ligája (Justice League) háza tájáról, mire most egy rövid, de érdekes és mókás kisfilm érkezett a szuperprodukcióhoz.

A Facebookon megjelent videóban számos új, eddig még nem látott pillanatot láthatunk Az Igazság Ligája forgatásáról, illetve egy asztal körül ülve a hősöket játszó színészeket is hallgathatjuk, amint röviden a produkcióról és a jelmezeikkel kapcsolatban sztorizgatnak.

Miként az már kiderült, a két részre szabdalt Igazság Ligája-mozi röviden arról fog szólni, az összeálló szuperhősgárda ellenfele az a Földre érkező Steppenwolf lesz, akit Ciarán Hinds formál meg motion capture segítségével. A többször is felbukkanó szörnyeteg és a szárnyas démonokból álló serege ellen fog elkezdeni társakat toborozni Bruce Wayne (Ben Affleck), aki Superman (Henry Cavill) hiányában a már szövetséges Csodanő (Gal Gadot) mellé Arthur Curry, vagyis Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen (Ezra Miller), azaz Flash, és Victor Stone, avagy Cyborg (Ray Fisher) művésznevű arcokat szedi össze erősítésnek.

A Warner Bros. Pictures és a DC képregénykiadó eddigi legnagyobb szuperhősfilmjeként közelgő Az Igazság Ligája egy nappal az amerikai bemutató előtt: november 16-án fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik