Kultúra

Zack Snydertől Joss Whedon veszi át Az Igazság Ligája rendezését

Az eredeti direktor családi tragédia miatt száll ki a szuperprodukció munkálataiból.

A szuperhősmozit gyártó Warner Brothers jelentette be, hogy a Bosszúállók-filmek után a Marvellel szakító Joss Whedon veszi át Zack Snyder helyét Az Igazság Ligája (Justice League) rendezői székében. Snyder azért hagyja ott a filmet, mert két hónappal ezelőtt öngyilkos lett a lánya, Autumn, akinek elvesztését követően ugyan megpróbált a munkára koncentrálni, de rá kellett jönnie, hogy nem tud.

Nem mutatunk be újabb karaktereket és nem adunk a filmhez semmi újat. Ugyanazokkal a szereplőkkel folytatjuk néhány új jelenet felvételét. Zack csupán átadja a stafétát Jossnak, aki a már kijelölt utat fogja követni. A tragédia ellenére még mindig hiszek abban, hogy a végén egy nagyszerű filmet kapunk.

– fogalmazott a Warner Bros. közleményében a stúdió elnöke: Toby Emmerich.

Az igazából két részre szabdalt szuperprodukció (előzetes itt) pontos cselekménye még mindig nem ismert. Mindazonáltal annyi mostanára már kiderült, hogy a lenti trailerben is felbukkanó szárnyas démonok mellett a gárda fő ellenfele az a rettenetes Steppenwolf lesz, akit Ciarán Hinds fog megformálni. Az ő megállítása érdekében kezd majd el toborozni Wayne, aki a “bekómált” Superman (Henry Cavill) hiányában a már szövetséges Diána hercegnő (Gal Gadot) mellé a röviden már a Batman Superman ellenben felvezetett Arthur Curry, vagyis Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen (Ezra Miller), azaz Flash (Villám), és Victor Stone, avagy Cyborg (Ray Fisher) művésznevű arcokat szedi össze erősítésnek.

A főszereplők mellett a J.K. Simmons (Gordon felügyelő), Amy Adams (Lois Lane), Jeremy Irons (Alfred), Connie Nielsen (Hippolyta királynő), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Amber Heard (Mera) és Jesse Eisenberg (Lex Luthor) mellékszereplésével készülő blockbustert november 17-én fogják bemutatni a mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik