Kultúra

Kísérleti stand-up comedyre készül Hajós András

Vannak tervei a Dalfutárral.

Hajós Andrással készült interjú jelent meg a Dumaszínház híroldalán. Az aktualitás: a tévés-zenész-showman önálló stand-up comedy estre készül; de – ahogy az ilyenkor szokott lenni – sok más fontos téma is szóba került.

Hajós, aki a Forbes-magazin húsz legértékesebb magyar celebről összeállított listáján tizedik lett, elmondta: nem örül neki, ha celebként emlegetik, de az is igaz, hogy ma már teljesen mást jelent ez a szó, mint tíz éve, amikor még csak a mindenféle teljesítmény nélkül, kizárólag a jelenlétével népszerűséget szerzett embereket nevezték így.

Különben, ha engem celebként akarnak szeretni, akkor szeressenek úgy, ha művészként akarnak utálni, akkor utálni fognak úgy is”

– vonta le a végkövetkeztetést Hajós.

Az interjúban természetesen szóba került a Dalfutár is: az ötletgazda elmondása szerint a műsor egyelőre szunnyadó állapotban van.

Decemberig a TV2 tulajdona, aztán ez a jog visszaszáll rám, és már vannak terveim arra nézvést, hogyan folytassam.”

Ugyanez a helyzet az Emil.RuleZ! zenekarral is: „jegelve van.”

Ami pedig az említett önálló estet illeti: az Átokparty egyfajta kísérleti stand-up comedy lesz, ahol a főhős nem humoristaként, hanem inkább storytellerként jelenik majd meg.

Az Átokparty című műsoromban azt a határvonalat keresem, hogy miképpen lehet úgy átkozódni, az ősi kulturális toposz szerint megátkozni bizonyos embereket, hogy a fekete mágia meg legyen szelídítve, és szeretetteljes legyen. (…) Keresem életem azon szereplőit, akik megkeserítették bizonyos pillanataimat, akik ellen sokat hadakoztam.”

Néhány napja az is kiderült, hogy a Sztárban sztárt otthagyó Hajós egy gasztroműsorban tér vissza a képernyőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik