Kultúra

George Clooney most már inkább férfiakat csókolna

Legalábbis a vásznon. Úgy tűnik, megtalálta a következő színészi kihívást.

Hollywood ügyeletes sármőrje nem akarja megvárni, míg végleg kiöregszik a szerepköréből. Egy interjúban nemrég nagy belenyugvással beszélt arról, hogy nem véletlenül láttuk keveset a vásznon az elmúlt években: eljött az ideje, hogy a háttérbe húzódjon.

Nem fogok csak azért filmezni, hogy a kamera előtt állhassak. Sokáig csináltam ezt, és jó is volt. De ahogy öregszem, már a szerepek sem olyan izgalmasak. Nem én kapom már a főszerepeket, senki sem akarja látni, hogy én csókólom meg a lányt.

mondta Clooney, aki mostantól inkább íróként és rendezőként szeretne kiteljesedni, de tudja, hogy végül ezeket a játékokat is elveszik az embertől (ősszel nálunk is bemutatják új rendezését, a Suburbicont). Szóval lélekben már készül a harmadik korszakára, amelynek szerinte a jótékonysági alapítványok állnak majd a középpontjában.

Egy kiskapu azonban még maradt a színészi karrierje felpezsdítésére. Ez a Torontói Filmfesztiválon derült ki, ahol egy újságíró nekiszeregezte a kérdést, miért nem lép Matt Damon nyomdokaiba, aki a Túl a csillogásonban férfiakat csókolt Liberace szeretőjeként.

Tényleg, megcsókolhatnám a férfit. Ez lehetne a következő szint a színészi pályámon, jól látod. Végülis Chritopher Plummer is 80 körül járt, amikor ezt meglépte, szóval még rengeteg terem van a fejlődésre. Még millió csók vár rám.

– viccelődött a színész, aki aztán rátért, hogy azok közé a színészek közé szeretne tartozni, akik méltósággal öregedtek. Mint például Paul Newman vagy Gregory Peck, akik a hőskorszakuk után szépen karakterszínésszé váltak, és nem erőlködtek, hogy még mindig rájuk osszák a nagy szerepeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik