Kultúra

Jön az új Jay és Néma Bob-mozi, rövidesen forgatják

Tényleg összejön a folytatás Kevin Smith-nek, aki immár a produkció startját is bejelentette.

Az alacsony költségvetésből forgatott kultfilmek koronázatlan királya: Kevin Smith továbbra is azon van, hogy felmelegítse korábbi sikereit, melyek közül immár biztos, hogy az 1995-ös Shop-show (Mallrats) és a 2001-es Jay és Néma Bob visszavág (Jay and Silent Bob Strikes Back) is folytatást kap.

Jóllehet sokáig egyik sem volt biztos, sőt: a Shop-show-t továbbgondoló (mozifilm helyett) tévésorozat egy darabig halottnak is tűnt, immár készül, míg az új Jay és Néma Bob-mozi ezidáig csupán mint filmterv létezett, miután Smith még februárban beharangozta azt.

Most kapaszkodj meg: új Jay és Néma Bob-mozi készül
Ezt az alacsony költségvetésből forgatott kultfilmek koronázatlan királya: Kevin Smith jelentette be.

Most viszont itt az örömhír a két ütődött füvest kedvelőknek, ugyanis Smith tegnap ismét klaviatúrát ragadott és ezúttal a Twitteren posztolva jelentette be, hogy hamarosan beindulnak Jay és Néma Bob második filmjének munkálatai:

16 évvel ezelőtt került a mozikba a #JayésNémaBobvisszavág. Idén ősszel pedig elkezdjük forgatni a következő részt, amit úgy hívnak, hogy #JayésNémaBobreboot

Érdemes megjegyezni, hogy a Jay and Silent Bob Reboot a címével ellentétben igazából nem reboot lesz, hanem folytatás. Ezt Smith már a februári posztjával tisztázta, valamint röviden a sztorit is vázolta:

a történetben Jay és Néma Bob azt igyekszik majd megakadályozni, hogy rebootolják a róluk mintázott képregényből forgatott mozifilmet.

A cím és a munkálatok beindulása mellett egyelőre annyit tudni a produkcióról, hogy Jay szerepében Jason Mewes és Néma Bobként maga Smith is visszatér majd benne.

Forrás: New Musical Express

Ajánlott videó

Olvasói sztorik