Kultúra

Brutál lesz Thor és Hulk csatája a Thor: Ragnarökben

A két Marvel-hős összecsapásából leplez le eddig még pillanatokat a film új kedvcsinálója. Videó.

Még kicsit több, mint két hónapot kell várniuk a Marvel-fanoknak a Thor: Ragnarök című mozira, amely az év egyik nagy durranásának ígérkezik. Az előző két filmjétől eltérően Thor harmadik kalandja sokkalta inkább lesz sci-fi, mint fantasy, ráadásul még a félisten és Hulk is újra össze fog csapni benne. Ebből is új pillanatokat leplez le a lenti tévészpot, amely a Marvel stúdió hivatalos Twitterén jelent meg.

A rövid, de velős promó mellett megjelent a Thor 3 új posztere is, amely ilyen színes és impozáns lett:

Marvel Studios

A harmadik filmjében előbb komoly csávába, majd elképesztő csatákba keveredő Thor (Chris Hemsworth) egész kis csapatot fog verbuválni magának a történetbe belekeveredő Bruce Banner/Hulk (Mark Ruffalo), a titokzatos és harcias Valkűr (Tessa Thompson) és az örökké kiszámíthatatlan Loki (Tom Hiddleston) egyesítésével, hogy legyőzzék a gonosz Helát (Cate Blanchett), aki elfoglalja Asgardot.

Az említettek mellett Idris Elba, Jaimie Alexander, Jeff Goldblum és Karl Urban mellékszereplésével, illetve Taika Waititi rendezésében készülő Thor: Ragnarök november 1-jén fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik