Kultúra

Vagyonokért árulják a Chester Bennington temetéséről származó emléktárgyakat

A Linkin Park énekesének temetéséről származó apróságokat árulnak igazi ízlésbajnokok az eBayen, komoly összegekért. A rokonság ugyanis afféle “köszönjük, hogy eljöttél” csomagokat adott a résztvevőknek, ezekből származó tárgyak bukkantak fel, tízezer dolláros nagyságrendeket kérnek értük. A zenész temetési szertartása a kaliforniai South Coast Botanikus Kertben volt július 29-én, Benningtontól zárt körben búcsúztak el.

A csomagokban volt egy leírás a programról, egy karszalag, egy nyakba akasztható laminált kártya és egy Bennington aláírásával gravírozott kitűző. A hirdetéseket már törölték, de az alábbi, Twitterre posztolt screenshot tanúsága szerint brutális pénzekért lehet hozzájutni a különleges memorabiliákhoz: a két aukció egyike csaknem kilencmillió forintnak megfelelő, a másik tizenhárommillió forint értékű dollárig kúszott fel, mielőtt eltávolították.

A tárgyak egyébként valószínűleg tényleg a szertartásról származnak, az Of Mice&Men frontembere, Austin Carlile ugyanis Instagramra posztolt egy képet az emléktárgyakról, hozzátéve, hogy

Gyönyörű volt a mai szertartás. Köszönjük, Linkin Park, köszönjük Chester. Mindent.

The service today was beautiful. Thank you Linkin Park, thank you Chester. For everything ❤❤❤

A post shared by Austin Carlile (@austincarlile) on

Chester Bennington július 20-án halt meg kaliforniai otthonában, a negyvenegy éves énekes öngyilkos lett.

Borítókép: Marcelo Goncalves, Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik