Kultúra

Chris Martin a Linkin Park énekesének emlékere énekelt

A Coldplay frontembere, Chris Martin az észak-amerikai turnéjuk első állomásán, New Jersey-ben ajánlotta egy számot a Linkin Park nemrégiben elhunyt énekesének, Chester Benningtonnak.

Tudom, hogy valószínűleg Youtube-on fogok kikötni, jól akarom csinálni, és tisztelettel akarom csinálni. Ez mindenkinek szól, akinek hiányzik valaki. Ez az összes zenésznek szól.

– mondta Chris Martin a zongoránál, mielőtt szólóban énekelte volna el a Linkin Park Crawling című számát. Az együttes rappere, Mike Shinoda ott volt a koncerten és kiposztolta a produkciót.

Thank you @coldplay 🙏🏽 It sounded beautiful.

A post shared by Mike Shinoda (@m_shinoda) on Aug 1, 2017 at 8:09pm PDT


Chester Bennington még július 20-án követett el öngyilkosságot, Los Angeles melletti otthonában felakasztotta magát. Az énekes régóta küzdött drog- és alkohol problémákkal, gyerekkorában molesztálták. Bennington 41 évesen halt meg, éppen barátja, Chris Cornell születésnapján, aki májusban követett el öngyilkosságot.

Öngyilkos lett a Linkin Park énekese
Chester Bennington holttestét lakásán találták meg, felakasztotta magát. Halálában gyerekkori molesztálás, alkohol és drog is szerepet játszhatott.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

(Guardian)

(Borítókép: Christian Augustin/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik