Kultúra

Kiszivároghatott az új James Bond-film címe

A Fantom visszatér folytatása, a James Bond 25 a Mirror információi szerint Horvátországban forog majd jövőre, és Bond egy vak ellenséggel csap majd össze. A lap úgy tudja, hogy a következő James Bond a Shatterhand munkacímet kapta, és Raymond Benson 2001-es kémregénye, a Never Dream of Dying (nagyjából annyit tesz, hogy sose álmodj a halálról) alapján készül. Benson jegyzi a A holnap markában, a Halj meg máskor és A világ nem elég című regényeket is.

A cím és a sztori mellett állítólag az is valószínű, hogy a film készítői Dubrovnik közelében keresnek forgatási helyszíneket. 

Ezen kívül Japán és Dél-Franciaország is szóba került. A fenti információkat hivatalosan még nem erősítették meg, ahogy azt sem, hogy Christoph Waltz és Dave Bautista tényleg visszatérnek-e a gonosz szerepében.

Daniel Craig ötödszörre vállalja a 007-es szerepét, annak ellenére, hogy a Spectre népszerűsítése alatt, még 2015-ben azt találta mondani, hogy inkább felvágnám az ereimet, minthogy még egy Bond-filmet csináljak. Aztán mégsem szállt ki, így jön az újabb 007-es ügynök Daniel Craiggel.

(Borítókép: MIGUEL MEDINA / AFP )

Ajánlott videó

Olvasói sztorik