Kultúra

Változatos gyötrelmeket sejtet a Fűrész 8 első fotója

A horrorból érkezett képen az egyik főszereplőt láthatjuk, amint épp az életéért küzd.

Június óta tudjuk, hogy az első körben bejelentett Saw: Legacy helyett a rövidebb és elegánsabb Jigsaw címmel közeleg a nyolcadik Fűrész-horror, amelyek nemrégiben már az első posztere is megjelent.

Irtó bizarr lett a Fűrész 8 első posztere
Előzetes még nem, de egy rosszat sejtető plakát már érkezett a horrorsorozat új részéhez.

Ahhoz képest, hogy októberben tervezik bemutatni, eddig még csak egy teaser sem érkezett a horrorhoz, ugyanakkor a plakát után most megjelent az első kép is a filmből. Az Entertainment Weekly által közzétett felvételen az egyik főszereplőként beharangozott Laura Vandervoortot láthatjuk az életéért küzdeni.

Lionsgate

A Smallville és A falka című sorozatokból ismerős Vandervoort kisasszony mellett Matt Passmore (McLeod lányai, Hűtlen vágyak), Brittany Allen (Bomba/nők, Az ellenállás városa) és Callum Keith Rennie (Csillagközi romboló, Kaliforgia) fogja játszani a főbb szerepeket a horrorban, amely állítólag 10 évvel a Fűrész 3D után játszódik majd. A produkció címe, vagyis a Jigsaw a horrorszéria játékmesterére: John “Fűrész” Kramerre (Tobin Bell) utal, aki természetesen a nyolcadik felvonásban is vissza fog térni.

A Jigsaw-t a Daybreakers – A vámpírok kora és az Időhurok című filmeket jegyző Spierig tesók: Michael és Peter rendezik. Elvileg már elkészültek vele, úgyhogy lassan számíthatunk is az első előzetesre a horrorhoz, mely egy nappal az amerikai bemutató előtt: október 26-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik