Kultúra

Kiszivárgott, hogy kik esélyesek az új Batgirl szerepére

Izgalmas nevek szerepelnek a Redditen megjelent listán.

Márciusban világszerte meghökkentette mind a Marvel-, mind a DC-fanokat a bombahír, miszerint a Warner Bros megegyezett a Bosszúállókat és a Bosszúállók: Ultron korát is jegyző Joss Whedon rendezővel arról, hogy ő forgassa le a stúdiónak a filmtörténet első önálló Batgirl-moziját.

A Bosszúállók rendezője készítheti az első Batgirl-filmet
Átpártolna a rivális DC oldalára a Marvellel szakító Joss Whedon, aki nemcsak dirigálná, de írná is a női szuperhős moziját.

Azóta nem érkezett újabb hír a produkcióval kapcsolatban, mígnem aztán most a Redditen napvilágot látott egy érdekes lista, amely a bejegyzés szerzője szerint a Warnertől szerzett belső információkon alapul és a Batgirl szerepére leginkább esélyes hollywoodi színésznőket sorolja fel.

A kiszivárogtatott listán szereplő nevek:

  • Elle Fanning (Super 8, Neon démon)
  • Olivia Cooke (Bates Motel, Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni)
  • Bella Thorne (Indul a risza!, Kavarás)
  • Katherine Langford (13 Reasons Why, The Misguided)
  • Margaret Qualley (A hátrahagyottak, Rendes fickók)
  • Jane Levy (Gonosz halott, Vaksötét)
  • Emma Roberts (Amerikai Horror Story, Scream Queens)
  • Haley Lu Richardson (Széttörve, Egy magányos tinédzser)
  • Naomi Scott (A harminchármak, Power Rangers)

A listát kiszivárogtató forrás szerint a felsoroltak közül Langford a legesélyesebb, őt követi Fanning, Levy és Qualley. Hogy mennyire autentikus a lista, az persze jó kérdés (hiszen mégiscsak a Redditről van szó). Ugyanakkor ha minden igaz, hamarosan eldől, hogy a fentiek között van-e Batgirl leendő megformálója, ugyanis a “befutót” a július 20-23 között esedékes San Diego Comic-Conon fogják bejelenteni.

Batgirl először az 1967-ben megjelent Batgirl millió dolláros debütálása című füzet lapjain mutatkozott be a DC képregényekben. Később ugyan még három másik leányzó is megtestesítette, de mindenekelőtt az első számít az igazi Batgirl-nek, aki a Batman városában, Gotham City-ben bűnüldöző és a Sötét Lovaggal is jó barátságot ápoló rendőrhadnagy, James Gordon lánya: Barbara Gordon volt. Ennek ellenére Batgirl filmes bemutatkozásában, az 1997-es Batman és Robinban nem Gordon kisasszony, hanem bizonyos Barbara Wilson avanzsált a denevérlánnyá, akit a fenti képen is látható Alicia Silverstone alakított.

Forrás: MovieWeb

Ajánlott videó

Olvasói sztorik