Kultúra

Ryan Gosling rengeteget gyalogol az új Blade Runner-videóban

Szárnyas fejvadász (Blade Runner) folytatása alig három hónap múlva érkezik, a ma megjelent featurette videóban pedig néhány új, eddig nem látott kép is feltűnik majd a kicsit közhelyes alkotói megszólalások mellett (bár a legfeltűnőbb az, amit kiemeltünk a címben is, hogy Ryan Gosling rengeteget gyalogol majd álmélkodva).

Feltűnik például az egykori legendás első rész rendezője, Ridley Scott, aki elmondja, sosem gondolta volna, hogy ilyen kultstátusz övezi majd egykori alkotását. Beszél Harrison Ford is, aki az 1982-es sci-fiben Rick Deckardot alakította, a Szárnyas fejvadász 2049-ben pedig ismét visszatér az egykori replikánsvadász szerepében. A tavalyi Érkezés rendezéséért Oscarra is jelölt, Denis Villeneuve pedig arról nyilatkozik, milyen megtiszteltetés számára, hogy elkészíthette a folytatást.

A Szárnyas fejvadász 2049 a rövid szinopszis szerint 30 évvel fog a kultikus alapfilm eseményei után játszódni és a Ryan Gosling által megformált fiatal blade runner egyik nyomozása során egy rettenetes titkot fog felfedezni, amely ha kitudódik, a jövő társadalmának végét jelentheti. Az ügybe magát még jobban beleásó főhős aztán az évtizedekkel korábban felszívódott Deckardot is megtalálja, akiről jelenleg még nem tudni, hogy ellenségévé, avagy szövetségesévé válik-e majd a szárnyas fejvadásznak.

https://www.facebook.com/entertainmentweekly/videos/10155581023969701/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik