Kultúra

Már forog a Valami Amerika 3

2018 februárjában érkezik is a mozikba Herendi Gábor vígjátéka.

A hétvégén elkezdték forgatni a Valami Amerika 3-at. A tervek szerint augusztus elején fejezik be a munkát, a film pedig jövő februárban kerül a mozikba.

„A Valami Amerika első részét 2002-ben, a másodikat 2008-ban mutattuk be. Az eltelt 15 év alatt folyamatosan azzal szembesülök, hogy a mozik és a televíziók újra és újra műsorra tűzik, a nézők szinte követelik a folytatást, egyfajta kultuszfilm lett. Mindkét film forgatása felejthetetlen élmény volt nemcsak a színészeknek, hanem az egész stábnak, így minden amellett szólt, hogy vágjunk bele a következő részbe. Izgatottak vagyunk, de felkészültünk és nagyon bízunk benne, hogy a nézők a harmadik részt is legalább annyira fogják szeretni, mint az első kettőt”

– mondta Herendi, aki legutóbb a Kincsemmel aratott sikert a mozipénztáraknál.

A Valami Amerika 3 sztorija egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyeg körül forog majd, amit nemcsak kissé szerencsétlen hőseink, de két rivális maffiabanda és a rendőrség is szeretne megkaparintani.

A szereplőgárda nagyrészt egyezik az előző részekével. Visszatér Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya. Mellettük viszont új arcok is feltűnnek majd, mint például Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik