Kultúra

Poirotnak nagy az arca a Gyilkosság az Orient expresszen magyar előzetesében

Pedig ezzel a bajusszal eléggé röhejesen fog festeni a detektívzseni, akit Kenneth Branagh alakít az új adaptációban.

Hercule Poirot vagyok, minden bizonnyal a világ legnagyobb detektívje.

– jelenti ki a Kenneth Branagh által megformált detektívzseni a Gyilkosság az Orient expresszen (Murder on the Orient Express) új filmadaptációjának első előzetesében, amelyet alig egy nappal a megjelenését követően az InterComnak hála már szinkronosan is végignézhetünk.

A karrierje során négy Arany Glóbuszra és öt Oscar-díjra jelölt Branagh rendezésében készül a fantasztikus munkásságú Agatha Christie 1934-ben kiadott klasszikusának modern kori filmváltozata, amelyben az ír származású színész-rendező saját magára osztotta a nagy Hercule Poirot szerepét.

A Gyilkosság az Orient Expresszen cselekményét mindenki ismeri, így annál az új adaptációban sokkalta érdekesebbnek ígérkezik a szereplőgárda, amelyet olyan hollywoodi nagyágyúk alkotnak, mint Penélope Cruz (Pilar Estravados), Willem Dafoe (Gerhard Hardman), Judi Dench (Dragomiroff hercegnő), Josh Gad (Hector MacQueen), Derek Jacobi (Edward Masterman), Michelle Pfeiffer (Mrs. Hubbard), Daisy Ridley (Mary Debenham) és a rejtélyes gyilkosság áldozatává váló Ratchettet megformáló Johnny Depp.

Az előzetes alapján egész ígéretes adaptáció november 10-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik