Kultúra

Folytatást kap a Bébi úr

És már az is megvan, hogy mikor fog mozikba kerülni a második rész.

A legtöbb országban március végén, nálunk április közepén mutatták be a Tom McGrath rendezésében készül Bébi úr (The Boss Baby) című animációs filmet, amely utóbb tán még a gyártó Universal Pictures várakozásait is felülmúlóan nagy siker lett: a 125 millió dollárból készült alkotás világszerte 468,5 milliót termelt.

Nem is meglepő hát, hogy a Universal hivatalosan is bejelentette: készül a folytatás, amelyre ugyanakkor még várni kell majd pár évet, ugyanis a stúdió ütemezése szerint a Bébi úr 2 2021. március 26-án fog debütálni az amerikai mozikban.

A Bébi úr az eredetileg Alec Baldwin hangján megszólaló címszereplő és tesója szövetkezéséről szól, jóllehet kezdetben nincsenek odáig egymásért. A nagyobbik srác, Tim finoman szólva sem örül az új jövevénynek, aki nem csak azzal vívja ki  báty gyanakvását, amivel minden kistesó, jelesül, hogy pusztán létezik, hanem tényleg gyanús egy kicsit: talpig öltöny-nyakkendőben, mini aktatáskával érkezik és a szokásos, önmagukban is idegtépő bébi-dolgok, a sírás és társai mellett is nagyon furcsán viselkedik.

A nagy sikerű Bébi úr (előzetes itt) jelenleg is látható a hazai mozikban.

Forrás: Deadline

Ajánlott videó

Olvasói sztorik