Kultúra

Az Agymenők Sheldonja már kölyökként is kiborító volt

Kb. ez lesz a mondanivalója a Young Sheldon című Agymenők-spinoffnak, amelyhez kijött az első előzetes.

A CBS tévés hálózat már novemberben elhintette, hogy a minőségi ingadozás dacára továbbra is roppant sikeres Agymenők (The Big Bang Theory) a jövőben spinoffot kaphat, amely a szitkom közönség-kedvence: a Jim Parsons által alakított Dr. Sheldon Cooper gyerekkorára fókuszálna.

Az ötlet aztán odáig jutott, hogy márciusban zöld utat kapott a Young Sheldon (Ifjú Sheldon) című széria, amelyhez most pedig megérkezett a kétségtelenül bájos, de meglehetősen lapos első előzetes.

Hiába az ötperces ízelítő, egyelőre nem igazán jön át, hogy miért is lesz érdemes nézni a Young Sheldont, amelynek pilotepizódját a Vasembert és a tavalyi A dzsungel könyvét is jegyző Jon Favreau rendezi.

Miután a Young Sheldon az Agymenők előzménysorozata lesz, így rossz hír a fanok számára, hogy a sorozatban keresve sem találjuk majd a megszeretett szereplőket, akik helyett egy sor ismeretlen, illetve alig ismert színész alkotja a szereplőgárdát. Parsons is hiába tűnik fel a kedvcsinálóban és hiába is halljuk a hangját, ő csupán narrálni fogja az ifjú Iain Armitage címszereplésével készülő szériát.

A Young Sheldon valamikor szeptemberben fog indulni a CBS amerikai csatornáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik