Kultúra

Zöld utat kapott a Sheldonról szóló Agymenők-spinoff

És már az is megvan, hogy ki fogja rendezni az előzménysorozat pilotját.

Az amerikai CBS tévés hálózat már novemberben elhintette, hogy a minőségi ingadozás dacára továbbra is roppant sikeres Agymenők (The Big Bang Theory) a jövőben spinoffot kaphat, amely a szitkom közönség-kedvence: a Jim Parsons által alakított Dr. Sheldon Cooper gyerekkorára fókuszálna.

Az ötlet azóta odáig jutott, hogy most berendelték a Young Sheldon címet kapó széria első évadát,

amelynek pilotepizódját a színészből lett direktor, a Vasembert és a tavalyi A dzsungel könyvét is jegyző Jon Favreau fogja levezényelni.Miután a Young Sheldon az Agymenők előzménysorozata lesz, így rossz hír a fanok számára, hogy a sorozatban keresve sem találjuk majd a megszeretett szereplőket, helyettük ismeretlen színészek fogják alkotni a szereplőgárdát. Az ifjú Sheldont például egy Iain Armitage nevű gyerekszínész alakíthatja majd.

Sovány vigasz, de a felnőtt Sheldonként befutott Parsonst ha látni nem is, de hallani azért olykor lehet majd a sorozatban, ugyanis ő fogja narrálni az epizódokat.

A Young Sheldont az Agymenők eredeti ötletét kiagyaló Chuck Lorre mellett az alapsorozat showrunnere, Steve Molaro készíti, Favreau és Parsons executive produceri közreműködésével.

Sheldon gyerekkoráról tudjuk, hogy 1980-ban született Galvestonban, George és Mary Cooper gyeermekeként. Édesapja súlyprobémák miatt meghalt. Vallásos családban nevelkedett, édesanyja katolikus vallású, megtanította imádkozni. 13 évesen nukleáris reaktort épített, 14 és fél évesen legfiatalabb tudósként megkapta a Stevensen díjat, 16 évesen pedig megszerezte az első doktoriját.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik