Kultúra

Megvan, ki lesz a következő Oscar-gála házigazdája

Hiába az idei Oscar-botrány, úgy látszik a szervezők elégedettek a házigazda Jimmy Kimmel teljesítményével, ugyanis felkérték a jövő évi gála levezénylésére is.

Kimmel legutóbb egy elég szomorú ügy kapcsán került a hírekbe, újszülött kisfián életmentő szívműtétet kellett végrehajtani. Az április 21-én született Billy Kimmel azóta szerencsére jól van, apja egyébként kihasználta az alkalmat, és a műsorában beszélt arról, hogy milyen fontos az egészségügyi ellátás elérhetővé tétele mindenki számára (ezzel kritizálva Trump döntését az Obamacare megszüntetéséről).

Most egy jóval örömtelibb hírrel kapcsolatban került ismét a sajtóba, kiderült ugyanis, hogy ő lesz a 90. Oscar-gála házigazdája. Az idei Oscar-átadóból mindenkinek annyi maradt meg, hogy a legjobb filmnek járó díjat először véletlenül a Kaliforniai álomnak adták oda, csakhogy utána a film szerencsétlen producereinek kelljen közölnie a Holdfény alkotóival, hogy félreértés történt, valójában ők nyertek. Kimmel teljesítményéről kevesen beszéltek, pedig a komikus elképesztő profizmussal kezelte azt a helyzetet, amelyre nem is lehetne előre felkészülni. Valószínűleg a krízishelyzetben való helytállása miatt hívták vissza egy újabb körre, Kimmel egyébként így nyilatkozott a kiválasztásáról:

Ha azt hiszitek, hogy a tavalyi gála végét csesztük el, várjátok ki mit tartogatunk a következőre.

Nyitókép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik