Szórakozás

Jimmy Kimmel: Egyszerre sajnáltam és akartam kiröhögni az Oscar-botrányt

Két napja az Oscar-botrányról szól minden, de egyvalaki még nem nyilatkozott eddig: az est házigazdája, Jimmy Kimmel.

Nem tudom, tudjátok-e, de tegnap este én vezettem az Oscar-gálát

– kezdte Jimmy Kimmel másnapi műsorában, majd hozzátette, a végét leszámítva az egész egy nagy móka volt.

Igazából ez volt a legfurcsább tévés finálé a Lost utolsó epizódja óta.

Kimmel természetesen viccesre vette a figurát és elmondta, a Kaliforniai álom volt az este legnagyobb győztese és vesztese is.

Elég fura az az alkalom, amikor a Twitteren a #boríték hashtag a legnépszerűbb. Mindenesetre én a nézőtéren ültem a baki alatt és hallottam, ahogy Matt Damon azt suttogja, hallott valakit, aki szerint rossz filmcím hangzott el. Végig arra gondoltam, hogy hol van már a házigazda, és miért nem lép közbe, aztán rájöttem, hogy hoppá, az én vagyok, így felmentem a színpadra.

– mondta, majd hozzátette, sok dolga nem volt, mert addigra már kihirdették a Holdfényt győztesnek. Ráadásul azt sem tudta, hogy most a színpadon melyik filmből vannak ott stábtagok,

akiket egyébként egyszerre sajnált, miközben próbálta nem szétröhögni magát.

Ezután hallotta, hogy Berry (Berry Jankins, a Holdfény rendezője – a szerk.) nevét kiabálja az első sorban ülő Denzel Washington, ezzel jelezve, hogy adjanak már neki egy mikrofont, hogy elmondhassa a beszédét. Kimmeltől egyébként többen is megkérdezték az este végén, hogy ő rendezte-e meg az átverést, de mindenkivel közölte, hogy nem, nem ő volt.

Ráadásul ha ő szabotálta volna az eseményt, akkor nem csak a neveket cseréli ki, de egy lakberendezési kupont is tesz a borítékba.

Az is kiderült, hogy lehetett az, hogy Emma Stone-nál ott volt ugyanaz a kártya, amin a neve szerepelt akkor, amikor kibontották “még egyszer”:

minden borítékból kettő van a biztonság (és a bonyodalmak) kedvéért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik