Kultúra

Új európai turnét jelentett be a Rolling Stones

Jaggerék ősszel fogják bejárni az öreg kontinenst, de Magyarországra sajnos nem jönnek.

A Rolling Stones ősszel európai turnéra indul, a Stones – No Filter című körúton 13 városban lépnek fel – jelentette be honlapján az együttes.

A turné szeptember 9-én indul a hamburgi Stadtparkban, Németországban zenélnek ezen kívül Münchenben és Spielbergen, majd Zürichben, az olaszországi Luccában, Barcelonában, Hollandiában Amsterdamban és Arnhemben, valamint Koppenhágában, Düsseldorfban, Stockholmban, végül kétszer is játszanak Párizsban az új U Arenában, melyben a brit együttes koncertje lesz az első előadás.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts és Ronnie Wood tavaly Közép- és Dél-Amerikában turnézott, Havannában is színpadra álltak.

A veterán rockerek európai rajongóinak sok klasszikus slágerüket játsszák, köztük a Gimme Sheltert, a Paint it Blacket, a Jumpint Jack Flasht és a Brown Sugart is, ám minden estére tartogatnak meglepetésdalt is. A turnéval kapcsolatban Mick Jagger úgy fogalmazott

Nagyon örülök, hogy ősszel Európában turnézunk, visszatérünk ismerős helyekre és elmegyünk olyan arénákba is, ahol még sose voltunk.

Forrás: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik