Kultúra

Colin Farrell csúnyán megfizet, amiért egyszerre több nővel kavar

Új előzetest kapott a Csábítás című polgárháborús dráma, amelyben a színész egy bentlakásos leányiskolába tévedő sebesült katonát fog alakítani.

Thomas Cullinan 1966-ban megjelent regénye alapján az Arany Glóbusz- és Oscar-díjas Sofia Coppola rendezésében készült a The Beguiled című történelmi dráma és thriller, amely itthon majd Csábítás címmel fog mozikba kerülni. A pazar szereplőgárdával forgatott produkcióhoz most megjelent az első teljes előzetes, amely alapján az év egyik legerősebb kosztümös filmjének ígérkezik Coppola alkotása.

A majd májusban a cannes-i filmfesztiválon debütáló Csábítás az amerikai polgárháború idején játszódik és az egyik főszereplője egy John McBurney nevű északi katona (Colin Farrell), aki miután megsebesül, egy déli leányiskola foglyává válik. Odakerülését követően a szigorú Martha Farnsworth (Nicole Kidman) vezette intézmény hölgyállománya élénk érdeklődést kezd mutatni a közelükben fellelhető egyetlen férfi iránt, amelyből aztán egy szenvedélyektől fűtött és fordulatokban gazdag dráma bontakozik ki.

A Golden Globe-díjas Farrell és az Oscarral kitüntetett Kidman mellett a Kirsten Dunst és Ellen Fanning alkotta szereplőgárdával forgatott Csábítás augusztus 31-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik