Kultúra

Megvan, hogy itthon mikor startol az új Twin Peaks

Magyarországon az HBO fogja műsorára tűzni a kultikus sorozat folytatását.

A Twin Peaks folyatásáról január óta tudjuk, hogy május 21-én fog megérkezni a Showtime amerikai csatornájára. Most kiderült, hogy a hazai rajongóknak sem kell sokat várniuk majd az új részekre, ugyanis

az HBO műsorán május 22-én fog elstartolni az új Twin Peaks, amely akárcsak a tengerentúlon, úgy hazánkban is dupla résszel debütál.A misztikus sorozat kizárólag az HBO csatornákon és az HBO GO-n lesz látható Magyarország mellett Lengyelországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában, Moldovában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában.

Az új Twin Peaks hivatalos posztere. Fotó: Showtime

Minden idők egyik legforradalmibb és legnagyobb hatású sorozata 26 évvel azután folytatódik, hogy Amerika egyik különös, északnyugati városkájának lakóit ledöbbentette a gimnáziumi szépségkirálynő, Laura Palmer borzalmas meggyilkolása. A 18 epizódos folytatást az eredeti szériát is jegyző Mark FrostDavid Lynch páros írta. Az egyenként hatvanperces részek pedig Lynch rendezésében készültek.

Az új női főszereplőt játszó Amanda Seyfried mellett a Dale Cooper FBI ügynök szerepében visszatérő Kyle MacLachlan, továbbá Laura DernNaomi Watts, Tom Sizemore, Jennifer Jason Leigh, Dana Ashbrook, Balthazar Getty és a Laura Palmert újra megformáló Sheryl Lee fog játszani a szériában.

A Twin Peaks immár klasszikus első és második évada május 1-től szintén elérhető lesz az HBO csatornáin és az HBO GO-n.

Forrás: HBO Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik