Kultúra

A misztikum mellett Dale Cooper is visszatér Twin Peaksbe

Nagyjából ez a mondanivalója a sorozathoz érkezett új promónak, amelyben Kyle MacLachlan karaktere is felbukkan. Videó.

Lassan immár két éve szivárognak a legendás Twin Peaks folyatásával kapcsolatos hírek, azonban a 2015 novemberében bejelentett csúszás miatt egy teljes évvel eltolódott az új évad tavaly tervezett bemutatója, amelyről immár tudjuk, hogy végül május 21-én lesz.

A premierdátum bejelentését követően most egy rövid teaser érkezett a sorozathoz, amelyről konkrétumokat ezúttal sem tudunk meg, de néhány titokzatos képsor mellett a Cooper ügynök szerepében visszatérő Kyle MacLachlant végre megpillanthatjuk benne.

A Showtime hételeji bejelentése szerint duplarésszel startol majd a több, mint 26 év után visszatérő sorozat, melynek a 18 epizódosra tervezett folytatását a kultikus eredetit is jegyző Mark FrostDavid Lynch páros írta, és az epizódokat ismét Lynch rendezte.

Az új női főszereplőt játszó Amanda Seyfried mellett Laura DernNaomi Watts, Jennifer Jason Leigh, Dana Ashbrook, Balthazar Getty és a Laura Palmert újra megformáló Sheryl Lee, illetve a korábban drogproblémákkal küzdő Tom Sizemore fog játszani a szériában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik