Kultúra

Megindítóan személyes lesz az új Heath Ledger-doku

Előzetest kapott az I Am Heath Ledger című alkotás, amelyben nagyon sok családi felvételt is láthatunk majd a néhai színészről.

A halála óta eltelt kilenc év során már több dokumentumfilm is készült, amely Heath Ledger személyével és a filmvásznakon nyújtott alakításaival fennmaradt örökségével foglalkozott, azonban azok egyike sem volt olyannyira személyes, mint idén érkező I Am Heath Ledger, amelynek most kijött az előzetese.

A széles körben elismert Derik Murray alkotásában ugyan az élők sorából tragikusan fiatalon: 28 évesen távozó színészt jól ismerő és életében hozzá közel álló barátok, filmesek és családtagok is megszólalnak majd, azonban az igazi érdekességeket és különlegességeket azok a videofelvételek fogják szolgáltatni, amelyeket maga Ledger készített és amelyek ebben az alkotásban lesznek először láthatóak.

Az I Am Heath Ledger világpremierje a Tribeca filmfesztiválon lesz április 23-án. Ezt követően előbb limitáltan az USA mozijaiban is bemutatják majd május 3-án, majd végül a produkciót finanszírozó és gyártó amerikai Spike TV is műsorára fogja tűzni, május 17-én.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik