Kultúra

Jimmy Kimmel: “Túl vagyunk a bolondok napján, és Donald Trump még mindig elnök”

Túl vagyunk a bolondok napján, és Donald Trump még mindig elnök, szóval gondolom, ez a valóság.

– hangzott el a Jimmy Kimmel Live legutóbbi adásában. Kimmel azzal is froclizta kicsit az elnök urat, hogy az még mindig Hillary Clintonról tweetelget.

Vajon tudja, hogy már nincs elnökválasztási kampány? Öreg, a csajnak nem jössz be, tedd túl magad rajta.

De azzal is a dolgok elevenére tapintott, amikor azon lamentált, vajon Trump miért küldte vejét, Jared Kushnert Irakba, hogy találkozzon a miniszterelnökkel. Kushnernek ugyanis a világon semmilyen diplomáciai tapasztalata nincsen.

Jared Kushner ingatlanfejlesztő. 36 éves, és semmi tapasztalata nincs külföldi kormányokkal való tárgyalásokban. Ez a fickó a lakbérekről szokott alkudozni. Dennis Rodmannek több külpolitikai tapasztalata van, mint Jared Kushnernek. Tényleg!

Szegény Kimmel, ha Magyarországon élne, pontosan tudná, hogy az ország első embere akkor küldi nem közszereplő, nem diplomata, de saját lábán álló gyermekét fontos tárgyalásokra, amikor jónak látja, viszont minthogy Kimmel nem tudja ezt, így egyetlen lehetséges magyarázatot lát a dologra: Trump próbálja eltenni láb alól a vejét. Mint Kimmel kiemeli, sok após nem kedveli a vejét, Irak pedig, akárhogy is, nem a legbékésebb hely a bolygón. A videót lásd alant.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik