Kultúra

Terence Hill ma ünnepli 78. születésnapját

Bud Spencer és Terence Hill neve olyannyira összeforrt, hogy utóbbinak hiába van 82 színészi kreditje, valójában a Don Matteo szerepén kívül igazán azon filmjeiről híres, amikben együtt szerepelt tavaly elhunyt barátjával.

A két olasz származású színész egy karriernyi időt töltött el egymás mellett, nem véletlen, hogy Pedersoli 2016-ban még jóbarátjáról és örök filmes bajtársáról is posztolt Facebook-falára a következő felirattal: „Friends for life”, azaz „barátok egy életre”.

Terence Hill amúgy hamarosan érkezik a La Chiamavano Maryam (Maryamnak hívták) című filmjével, amelynek a ma 78 éves olasz színész a rendezője, a forgatókönyvírója és a főszereplője is egyben. A legtöbb jelenetet Almeriában vették fel, pont itt érte Bud Spencer halálhíre is. Ez a város egyébként első filmes sikereinek is helyszíne, itt forgatta első spagettiwesternjeit Pedersolival.

A film egy olasz férfiről szól, aki kivonul a spanyol sivatagba, hogy megtalálja önmagát, és közben találkozik egy nővel. A bemutatás időpontja a nyár elejére várható.

Terence Hill életéről további érdekességeket korábbi cikkünkben olvashatsz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik