Kultúra

Ben Affleck bevallotta: elvonón kezeltette alkoholfüggését

Komoly harcot vívott alkoholizmussal az Oscar-díjas rendező, minderről pedig megejtő leplezetlenséggel beszélt. Tegnapi Facebook-posztjában vallotta be, hogy nemrég tért haza az elvonóról, ahová azért vonult be, hogy megszabaduljon elhatalmasodó alkoholfüggőségén, ami ellen hosszú ideje, és továbbra is harcolni fog. A színész-rendező, aki hamarosan Az Igazság Ligájában tűnik majd fel, úgy fogalmazott:

Szeretnék teljes életet élni, és a lehető legjobb apa lenni. Azt akarom, hogy a gyerekeim tudják, nem szégyen segítséget kérni, amikor szükséged van rá, és erőt akarok adni mindazoknak, akiknek segítségre van szükségük, de félnek megtenni az első lépést.

Affleck gyerekei anyjának, Jennifer Garnernek is megköszönte a támogatást, akivel egyre nehezebb követni, hogy hogyan is áll a házasságuk: Ben megcsalta nejét, ezért hosszú ideig úgy állt a helyzet, hogy a pár útjai elválnak, ám a legutóbbi hírek szerint igyekeznek megoldani ügyeiket. Az alkoholizmus fényében persze mindez más megvilágításba kerül: könnyen lehet, hogy Affleck függősége is hatással volt a házasság megromlására, a rehab pedig, mint Ben maga is fogalmaz, az első lépés lehet a felépülés felé. Affleck rengeteg pozitív visszajelzést kapott a vallomás hatására, posztját közel nyolcezren (!) osztották meg tegnap óta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik