Kultúra

Dögös képek érkeztek a Thor 3-ból

Chris Hemsworth vagány fizimiskája mellett az új szereplőket is leleplezik a felvételek.

Jelenleg már az utómunkálatokat tapossa a Thor: Ragnarok című harmadik Thor-mozi forgatása, amelyről az Entertainment Weekly magazinnak hála most napvilágot láttak az első fotók.

A képeken az új külsővel hódító Chris Hemsworth mellett a Bruce Bannert alakító Mark Ruffalo, a Lokiként visszatérő Tom Hiddleston és az új mellékszereplők, így a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett, továbbá Tessa Thompson és Jeff Goldblum is felbukkan, akik mind irtó klassz jelmezeket fognak viselni a filmben.

Galéria
Entertainment Weekly

A Marvel korábbi bejelentése értelmében Blanchett a Hela nevű titokzatos és roppant erős új főgonoszt fogja megformálni, Goldblum a Nagymester nevű halhatatlan karakter szerepét kapta, Thompson pedig a Marvel asgardi karakterei között klasszikusnak számító Valkűrt alakítja. Mellettük még a kiváló Karl Urban is játszik a produkcióban, melyben a színész az ugyancsak asgardi Skurge nevű baltás gonoszt játssza.

A képeken is feltűnő rendező, Taika Waititi és az említettek mellett Heimdallként Idris Elba, Lady Sifként Jaimie Alexander és Odin szerepében a nagyszerű Sir Anthony Hopkins is visszatér majd a Thor 3-ban, amely november 3-án fog az amerikai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik