Kultúra

Varázslatos klipet kapott A szépség és a szörnyeteg főcímdala

A videóban a mese címszereplői mellett a számot előadó Ariana Grande és John Legend is feltűnik.

Miközben az oroszok a film nyíltan meleg karaktere miatt problémáznak és a produkció betiltását tervezgetik, az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg (Beuty and the Beast) lassacskán megérkezik a mozikba, melynek apropóján továbbra is záporoznak hozzá a kedvcsinálók. A korábbi előzeteseket, tévészpotokat és filmklipeket követően most egy igazi kuriózum érkezett, nevezetesen a klasszikus mese főcímdalának új változatához forgatott videoklip, amelyet a szakma veteránja: Dave Meyers rendezett.

A szépség és a szörnyeteg fő helyszínének, a Szörnyeteg kastélyának nagytermében játszódó videóban természetesen a dalt a Walt Disney felkérésére közösen újragondoló és rögzítő Ariana GrandeJohn Legend páros kerül a fókuszba, de mellettük láthatjuk az Emma Watson által megformált Belle-t és a Dan Stevens által (no meg persze CG segítségével) életre keltett szörnyet is, amint körbetáncolják a termet.

A Disney élőszereplős feldolgozás-hullámának új installációjaként forgatott A szépség és a szörnyeteg egy héttel az amerikai bemutató után: március 23-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik