Kultúra

Itt van az első 5 perc az új Alien-moziból

A sci-fi horror prológusában a Convenant legénysége egy „utolsó vacsora”-jelenetet kapott.

Már hetek óta az utómunkálatokat tapossa az Alien: Covenant, s hogy mennyire gőzerővel folyik a munka a Ridley Scott rendezésében készülő produkciónál, a gyártó stúdió felpakolta YouTube-ra az első 5 percet. Ebben a videóban egyelőre közel sincs semmi félelmetes a hátborzongató első előzeteshez képest, de azért mérvadó, mire számíthatunk látvány és színészi munka tekintetében.

A sci-fi horror a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz és a cselekmény arról szól majd, hogy a Covenant legénysége megérkezik egy még feltérképezetlen bolygóra, amelyről aztán persze kiderül, hogy egy félelmetes és veszélyes világ. Ezen a planétán a csapat nem talál egyebet, csak a végzetes Prometheus-expedíció David nevű szintetikus tagját (Michael Fassbender), no meg egy bizarr formájú űrhajót, tele furcsa tojásokkal.

Még júniusban eldőlt, hogy a Prometheus hősnőjeként megismert Dr. Elizabeth Shaw szerepében Noomi Rapace mégiscsak visszatér az új filmben, akárcsak a David mellett egy új, Walter nevű androidot is megformáló Fassbender. Mellettük az előzetesben is előkerülő Katherine Waterston, Billy Crudup és Danny McBride, továbbá James Franco, valamint a Peter Wayland-et megint eljátszó Guy Pearce alkotja még a szereplőgárdát.

A roppant ígéretes Alien: Covenant május 19-én debütál majd az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik