Kultúra

Swingerezésről és egyéb kapcsolati parákról szóló magyar vígjáték készül

A sorozatfronton már bizonyított Nagypál Orsi első nagyjátékfilmje, a Nyitva jövő tavasszal érkezik, amelyben fontos szerepet kap a szex.

A London Film Schoolban végzett Nagypál Orsi már számos sorozattal bizonyított, rendezett epizódokat a HBO Terápiájában, illetve a köztévében is (Csak színház és más semmi), illetve hamarosan érkezik a Munkaügyek-szpinoff, a Tóth János, szintén az ő bábáskodásában.

A monogámia lehetetlenségét és alternatíváit körbejáró Nyitva című vígjátéka egy harmincas, hosszú évek alatt „összekopott” pár történetét meséli el. Az elkerülhetetlennek tűnő megcsalásoknak úgy próbálnak elébe menni, hogy megnyitják a kapcsolatukat a szexuális kalandok előtt, ez azonban jóval nehezebb feladatnak bizonyul az elképzeltnél: az újonnan felkínálkozó lehetőségeknek sem a testi, sem az érzelmi hatásaira nincsenek felkészülve, mégis elszántan döngetik le saját tabuikat egy őszintébb, érettebb kapcsolat reményében.

Swingerezésről és egyéb kapcsolati parákról szóló magyar vígjáték készül 1
Nagypál Orsi

A 317 millió forint Filmalap-támogatással készülő dramedy forgatókönyvét szintén Nagypál Orsi jegyzi, operatőre pedig Herbai Máté (A nyomozó, Testről és lélekről) lesz. A 32 napos forgatásra – a házasságkötő teremtől a swinger klubig – 30 különböző budapesti helyszínen kerül majd sor.

A Nyitva júliustól forog és a tervek szerint jövő márciusban kerül a mozikba.

MNF

Ajánlott videó

Olvasói sztorik