Kultúra

Akciódús és vagány lesz a Lego Ninjago-mozi

Megjelent a következő Lego-film előzetese, amely a franchise eddigi leglátványosabb produkcióját vetíti előre.

Világszerte a héten kerül a mozikba a fergetegesnek ígérkező Lego Batman – A film, melynek apropóján a 2014-ben a A Lego-kalanddal indított franchise mögött álló Warner Bros. közzétette a harmadik film, a The Lego Ninjago Movie poszterét és első előzetesét.

Warner Bros. Pictures
Warner Bros. Pictures

Az évek óta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Lego Ninjago-termékeket ismerők számára nyilván ismerősek lesznek az animációs mozi szereplői, akiket olyan ismert nevek szólaltatnak majd meg, mint Jackie Chan (Wu Sensei), Dave Franco (Lloyd), Olivia Munn (Koko), Justin Theroux (Garmadon), Michael Pena (Kai), Zach Woods (Zane) és Kumail Nanjiani (Jay). A sztoriról még nem tudni sokat, de annyi már az előzetesből kiderül, hogy a Wu mester által gardírozott Ninjago-csapat azzal az ártatlan városlakókat terrorizáló Garmadonnal fog viaskodni a filmben, aki történetesen Lloyd apukája.

A közös forgatókönyvükből a Charlie Bean – Bob Logan – Paul Fisher trió rendezésében készülő Lego Ninjago-film szeptember 22-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik