Kultúra

Sírva röhögős a Lego Batman-mozi magyar előzetese

A haláli pillanatokat felvonultató trailerben a Batmant már korábban is szinkronizáló Fekete Ernő szólaltatja meg a szuperhőst.

Készül A Lego-kalandban megismert Batman önálló mozija, a Lego Batman – A film (The Lego Batman Movie), amelyben ismét a denevérember hangjaként telitalálatnak bizonyult Will Arnett fogja megszólaltatni az apró szuperhőst. Szerencsénkre Arnetthez hasonlóan tökéletes Batman hangjaként az őt korábban a Sötét Lovag-trilógiában is szinkronizáló Fekete Ernő, aki a lejjebb látható magyar trailerben is valósággal brillírozik.

InterCom
InterCom
300x250

Részletek »

A kedvcsinálóból megtudhatjuk, hogy a Gotham városában valóságos rocksztárként ünnepelt Batman valójában egy magányos fickó, aki két igazságosztás között otthon tengődik. Legalább ez lesz a helyzet egészen addig, mígnem Alfred felhomályosítja, hogy bizony van neki egy örökbefogadott fiacskája, Dick Grayson, akivel foglalkoznia kellene. Már csak azért is, mert a denevérbarlangba beszabaduló ifjú elkezdi felfedezni Batman cuccait és minden könyörgés ellenére jelmezt választ magának, hogy immár Robinként menjen az agyára a Sötét Lovagnak.

A már említettek mellett még a Joker, Batgirl, Harley Quinn és Gotham polgármesternője, Marion Grange lesznek a produkció kulcsszereplői. A Chris McKay rendezésében készülő animációs film február 10-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik